JANICE – vi tackar för nya singeln “I Got You”!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Senast vi hörde från Janice var med singeln ”Love You Like I Should”, och dess omdiskuterade video, som följde i spåren av den P3-hyllade debuten ”Don’t Need To” och den personliga sorgesången ”Answer”. Nu är Janice tillbaka med singeln ”I Got You” som hon beskriver såhär:

– I Got You” är en hyllning till mina vänner, min kärlek och min familj. När de inte pallar eller när livet känns för tungt så är jag där. Alltid!

Janice är en av årets mest omtalade och spännande svenska debutanter enligt bland andra DN, Aftonbladet och Sonic och nu i sensommaren kan man se och höra henne på både Allsång på Skansen (8 augusti) och Lotta på Liseberg (14 augusti). Ska man ut och festivala är det ett fantastiskt läge att uppleva Janice här:

11 augusti – Way Out West, Göteborg
13 augusti – Malmöfestivalen, Malmö
19 augusti – Musikens Makt, Luleå
2 september – Popaganda, Stockholm

”I Got You” släpps idag den 4 augusti
”I Got You Remix” släpps den 18 augusti

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners