DANNY SAUCEDO – idag släpps ny singel ”Jag får inte nog”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det är inte en underdrift att servera påståendet att Danny Saucedo har haft en del att göra sedan 2015 då Dannys svenska album ”Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa” släpptes och kommande tid följde i ett rasande tempo.
Dannys medverkan i Så mycket bättre hösten 2016 gjorde stort musikaliskt avtryck och hans tolkningar nådde snabbt de ädla valörerna Guld och Platina i form av mer än 38 miljoner streams.
Efter några minuters hemkomst från Gotland intog Danny Hamburger Börs i Stockholm och i januari 2017 hade Dannys egen show ”NU” premiär på den anrika Stockholmsscenen.

Succén var snabbt ett utsålt faktum. Det är inte alltför kaxigt att föreslå att Danny Saucedo oblygt kan dubbas till en av Sveriges absolut största entertainers!

Men tro inte att sex föreställningar av “NU” i veckan stoppar Danny Saucedo från att alltid hålla igång passionen för musikmakeriet.
Idag fredagen den 4 augusti är Danny tillbaka med nya singeln ”Jag får inte nog”. Fortfarande skriver och sjunger Danny på svenska och återigen visar han upp sin förmåga att ta nya vägar men med sitt signum i säkert behåll.

“Jag får inte nog” handlar om den oändliga lusten och elden alla har inom sig. Lusten är en drivkraft hos oss som kan få oss att bestiga berg eller korsa världshaven för den eller det hjärtat resonerar extra för, oavsett ålder, kön eller läggning. Och det är just den passionen som jag vill hylla med min nya singel. Jag vill alltid känna såhär! ” säger Danny.

I sommar ser vi Danny Saucedo uppträda på både RIX FM Festival och även ett kärt återbesök på Allsång på Skansens säsongsavslutning den 15 augusti.

Här är ”Jag får inte nog” – en ny singel från Danny Saucedo!

Hemsida
Facebook
Instagram

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners