RAY WYLIE HUBBARD släpper “Tell The Devil I Get There As Fast As I Can” den 18 augusti

Klicka på bilden, för att se hela bilden

70 åriga Ray Wylie Hubbard släpper nytt album, Tell The Devil I Get There As Fast As I Can, 18 september.

Det är inget riktigt konceptalbum i dess rätta bemärkelse men det finns ändå en början, mitten och ett slut som på alla skivor. Det är lite som Paradise Lost säger Wylie själv. Början av skivan är Genesis och i slutet står Wylie inför pärleporten och hoppas att han har en bra advokat som förhandlar hans case.

Wylie har varit aktiv inom countryscenen länge och släppte sin första skiva redan 1976, och har turnerat flitigt under alla år. Nu på senare år har Wylie även en radioshow, ”Roots & Branches” där han spelar country och outlaw musik.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners