DEAD MAN WINTER släpper “Lake Superior” / “Careful Its Loaded” EPs

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Dave Simonett från Trampled By Turtles har släppt 2 nya Eps med sitt band Dead Man Winter.

“Lake Superior” och “Careful I Think Its Loaded” släpps samtidigt och spelades in samtidigt men är väldigt olika. Careful I Think Its Loaded har texter och sång, medans Lake Superior är instrumental.

Dave säger såhär ”inför min senaste skiva med Dead Man Winter ”Furnace” som släpptes tidigare i år så pratade jag extremt mycket om hur låtarna kom till och dess ursprung och det gjorde mig helt utmattad, så inför dessa EP´s väljer jag att inte prata så mycket, folk får lyssna själva och använda sin fantasi om det är något som är oklart. Jag gillade att spela in dessa låtar och hoppas att ni också kommer göra det. Jag gjorde dem helt enkelt bara för att göra dem, och det var väldigt givande”.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners