WILL HOGE släpper Anchors 18 augusti

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Grammisnominerade Will Hoge släpper nytt album 18 augusti.

”Jag gick in i väggen” säger Will själv. Han hade en bra karriär, turnerade flitigt och hade gjort sig ett namn inom countryscenen både som låtskrivare och artist, men kände att han höll på att tappa bort sig själv och var tvungen att hitta tillbaks till livet igen. Han gjorde sig av med sitt band och släppte allt för att kunna gå vidare. Will åkte runt i USA ensam och gjorde solokonserter med bara sig själv och en gitarr. Han kände sig pånyttfödd av frihetskänslan.

Will har 2 söner, dom startade ett band och började spela i familjen garage. När Will hörde dem repa hände någonting. Han kom ihåg hur det var att vara tonåring och precis ha startat sitt första band, hänga i replokalen med sina kompisar och spela och ha kul. Han insåg att han kommit betydligt längre med sin musik i livet än han hade kunnat föreställa sig som tonåring.

Han började efter ett tag skriva musik igen, och återupptäckte kärleken till musiken och fick tillbaks sin energi.
Dessa låtar blev till slut albumet “Anchors” som spelades in med ett riktigt allstar band bestående av Jerry Roe (Emmylou Harris, Rodney Cowell m.fl.), Dominic David (Jack White, Wanda Jackson m.fl.), Brad Rice (Ryan Adams, Son Volt m.fl.) och Thom Donovan (Lapush, Ruby Amanfu).

Sheryl Crow är även med och gästar på albumet.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners