NANO släpper musikvideo till “Hold On” – producerad av MICHAEL ‘PRINCE’ JACKSON

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag är det äntligen dags för Nano att släppa musikvideon till “Hold On”, en fängslande kortfilm som speglar låtens tema om uthållighet och att besegra livets svåra stunder. Videon spelades in i Los Angeles och är producerad av Prince Jackson, son till legendariska popikonen Michael Jackson. För regin står Christopher Perez.

– Jag är otroligt taggad över att få ut ”Hold On” internationellt, det ska bli spännande att se hur publiken tar emot den, säger Nano. Det var en ära att få jobba tillsammans med Prince och Christopher, de är fantastiska på sitt jobb och lyckades verkligen ge videon en filmisk känsla.

– Första gången jag hörde ”Hold On” kände jag en stark koppling till låten, berättar Prince. Det är en väldigt inspirerande låt som uppmuntrar lyssnarna att aldrig ge upp trots de utmaningar som finns, och vi ville att videon skulle fånga den känslan och måla en uppmuntrande bild av den.

Nano tog hela Sverige med storm med låten “Hold On”. Den låg #1 på radiolistan, #2 på Spotifys topplista, låg 13 veckor på den officiella singellistan, och hela 17 veckor som etta på Svensktoppen samt har hittills streamats över 13 miljoner gånger.

Från Skandinavium i Göteborg gick den dittills ganska okända Nano direkt till final i Melodifestivalen med ”Hold On”, för att sedan kamma hem flest tittarröster och bli svenska folkets vinnare. Därefter har Nanos dröm blivit till verklighet och karriären har verkligen tagit fart.

Efter den tragiska terrorattacken i Stockholm blev Nano inbjuden att sjunga på kärleksmanifestationen på Sergels torg; där politiker, artister och tiotusentals människor samlades för att hedra offren och visa att Sverige står enat mot våld och terror. ”Hold On” handlar om styrka, räddning och kärlek och mottog stadens jubel på torget.

Med denna musikvideo vill Nano fortsätta berätta sin historia och inspirera andra människor, både i Sverige och internationellt. Detta är bara början.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners