SHAMAN’S HARVEST släpper video för singeln The Come Up

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Senaste albumet Smokin; Hearts & Broken Guns har genererat mer än 31 miljoner streams, 8 miljoner visningar på YouTube och haft flera hits på amerikansk rock radio

Sångaren Nathan Hunt:
“There’s so much negativity on social media today ‑ a lot of people struggling with real issues and with where we’re at as a nation. This song is therapeutic for me personally, and I hope it speaks to our fans. Sometimes when you just can’t change shit, you got to realize you can’t mold everything in your life. You kind of just have to roll with the punches.”

The Come Up är plattans första singel och är en upptempolåt som är en blandning av Motown fasta takt och The Rolling Stones sliriga sväng.som fullkomligt vältrar sig i nedstämdhet. “Det är så mycket negativt på sociala medier idag med allt från vardagsproblem till vårt lands position i världen,” säger Hunt. Men låten handlar också om sångarens kamp mot depression. “Den fungerar som terapi,” förklarar han. “Om hur du inte har någon möjlighet att påverka vissa situationer eller att du inte kan forma ditt liv så som du vill ha det. Ibland måste man bara åka med och gilla läget,” förklarar Hunt som 2014 drabbades av strupcancer. Något som höll på att bli slutet för bandet.

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners