I MORGON BÖRJAR ALLT – filmklipp: Gloria

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Omar Sy från “En oväntad vänskap” spelar Samuel, en man vars bekymmerslösa liv på Franska Rivieran vänds upp och ner när Kristin (Clémence Poésy), som han haft en kortare romans med, plötsligt dyker upp och presenterar honom för deras nyfödda dotter Gloria. Kristin överlämnar Gloria med varm hand i hans vårdnad. Samuel som inte är riktigt redo för att plötsligt bli ensamstående pappa bestämmer sig för att följa efter Kristin till London och lämna tillbaka dottern. Men Kristin går inte att hitta och Samuel upptäcker till sin egen förvåning att han faktiskt inte är helt hopplös som pappa, bara lite okonventionell. Åtta år senare dyker Kristin plötsligt upp igen med en högst oväntad nyhet.

Regi: Hugo Gélin
I rollerna: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Gloria Colston Genre: Komedi/drama
Biopremiär: 4 augusti 2017

© Scanbox Entertainment

print

Våra samarbetspartners