THE BARR BROTHERS släpper nytt album 13 oktober

Klicka på bilden, för att se hela bilden

The Barr Brothers är tillbaka med ett nytt album som släpps 13 oktober. Redan nu finns en låt tillgänglig, och den hittar ni här.

Det börjar med ett trumkomp som är menat att efterlikna två hjärtan som inte slår i synk. Albumet som följer representerar en liknande dynamik. Det är The Barr Brothers finaste verk hittills; en samling av elva hypnotiskt flytande låtar som handlar om reflektion, att förlåta, förlust och att växa upp. Bandet, som utgörs av bröderna Brad (gitarr) och Andrew Barr (trummor) samt Sarah Page (harpa), fortsätter sin spännande väg att utforska de yttre gränserna av folk, blues, rock och americana gjord norr om Amerikas gränser.

Sedan debuten 2011 har The Barr Brothers bl. a. uppträtt på The Late Show flera program på NPR. De har även delat scen med band som The National, The War on Drugs och My Morning Jacket. De har dessutom varit headline på Montreal Jazz Festival inför fyrtio tusen personer. 2014 års Sleeping Operator blev en stor succé med över sextio miljoner streams på Spotify.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners