LITTLE HURRICANE släpper video för “Isn’t It Great”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Little Hurricane är en altrock-duo från San Diego, Kalifornien och består av frontfiguren Anthony “Tone” Catalano på sång och gitarr samt trummisen Celeste “C.C.” Spina. De släppte sin tredje fullängdare Same Sun Same Moon den 14 april.

Little Hurricane bildades då C.C. återigen började spela trummor efter ett åtta år långt uppehåll. Hon satte in en annons under musiker sökes på Craiglist och i mängden av svar hon fick fanns Tone som arbetade som ljudtekniker åt bland andra John Paul Jones och Gwen Stefani. De hade aldrig mötts trots att de råkade vara grannar men blev snart vänner med sitt gemensamma intresse för blues, antik musikutrustning och erfarenheten av att spela i jazzband under skoltiden. Ett år senare vann Little Hurricane San Diego Music Awards för årets album med debutplattan Homewrecker. Duons explosiva liveshow gav dem snart spelningar på prestigefyllda festivaler som Austin City Limits och Lollapalooza vilket ledde till omnämnanden i press där Rolling Stone gjorde en större artikel om Little Hurricanes framträdande på SXSW 2012.

“‘Isn’t it Great’ is a song that lyrically captures the awareness of the final moments in someone’s life, and making the choice to enjoy those moments instead of fearing them. The video is an upbeat interpretation of a girl ending a bad date, and a fantasy playing out in her head as she walks back to her car. Instead of dwelling on the bad night she just had, she envisions a chance encounter on a rooftop where she experiences everything her life is missing without ever having to say a word.” – CC Spina

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners