YO-KAI WATH 2: PSYCHIC SPECTRES – Ett övernaturligt äventyr väntar till Nintendo 3DS

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Detta är den ultimata versionen av Yo-Kai Watch 2 med allt innehåll från originalversionerna plus massor av nytt material såsom nya uppdrag, nya platser och nya Yo-Kai att bli vän med.

Gör dig redo för det ultimata äventyret och träd in i den mystiska världen full av busiga Yo-Kai, när Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters släpps i Europa till Nintendo 3DS i höst. Spelet erbjuder den fulla spelupplevelsen från Yo-Kai Watch 2 men är också fullpackat med nya funktioner och nytt innehåll. Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters är sprängfyllt med nöje, charm och mystik både för nytillkomna och existerande Yo-Kai-fans.

I det senaste spelet i Yo-Kai Watch-serien, Yo-Kai Watch 2, anländer ett gäng olycksbådande Yo-Kai till staden Springdale. Dessa bestämmer sig för att stjäla Yo-Kai-klockan och sprida kaos i staden och bland dess invånare. Nu måste du som styr antingen Nate eller Katie stoppa denna onda plan. Ni kommer utforska en stor spelvärld, bli vän med många olika typer av Yo-Kai och till och med resa tillbaks i tiden för att besöka en tidigare version av Springdale. Med Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters kommer spelare kunna njuta av detta episka äventyr i sin mest definitiva och kompletta form.

Utöver allt innehåll från både Yo-Kai Watch 2: Bony Spirits och Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls innehåller Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters även detta:
* 12 helt nya uppdrag inklusive ett som berättar om ursprunget till den mystiska Darknyan. Tillsammans med alla uppdrag från Bony Spirits och Fleshy Souls innehåller spelet totalt över 100 olika uppdrag att klara av.
* Möjlighet att bli vän med 15 ”Wicked Yo-Kai” som tidigare har varit dina motståndare. Detta innebär att det numera finns över 300 spelbara Yo-Kai.
* Exklusiv dungeon för de som äger Bony Spirits eller Fleshy Souls. Spelare med spardata från något eller båda av dessa spel får tillgång till en helt ny dungeon med nya bossar och möjlighet att bli vän med exklusiva Yo-Kai.
* Nya platser att utforska, inklusive det fantastiska Gera Gera Resort.
* En utökad version av Yo-Kai Watch Blasters lokala co-op-läge med nya kraftfulla bossar att besegra.

Förbered dig för det djupaste och mest uppslukande Yo-Kai-äventyret någonsin när Yo-kai Watch 2: Psychic Specters släpps till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen i höst.

© Nintendo/Bergsala

print

Våra samarbetspartners