SAMIR & VIKTOR sätter hatarna på plats med ”Vi gör det ändå”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Samir & Viktor är tillbaka och nu är det dags att visa en helt ny sida av duon. Nya singeln ”Vi gör det ändå” är ett statement mot alla haters på sociala medier och alla de som inte har trott på killarna. Med sex stycken tidigare singlar som alla har blivit stora hits har killarna redan bevisat att de är här för att stanna. Låten handlar om hur Samir & Viktor har fått stå ut med hat och skriverier, men hur de ändå har kämpat och hållit fanan högt och nu högre än någonsin. ”Vi gör det ändå” är skriven av samma gäng som ligger bakom de tidigare succéerna ”Groupie”, ”Saxofuckingfon” och ”Fick Feeling”.

”Den här låten är nåt helt annat än det vi har gjort tidigare, ni fattar inte hur bra den är!” säger Samir när vi frågar om vad han känner för den nya singeln.

Samir & Viktor har de senaste åren släppt flera singlar tillsammans som har streamats nästan 110 miljoner gånger på Spotify. Detta har såklart uppmärksammats med varsin maffig plackett från Warner Music Sweden.

https://open.spotify.com/album/3vB3fMlZb8CsRvCJlh9M8I

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners