SATURDAY’S HEROES återvänder med sitt nya album Pineroad 22:e September

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Saturdays Heroes återvänder med sitt tredje album “Pineroad” som släpps den 22:e September av Lövely Records. Bandet erbjuder redan nu en första tjuvkik på albumets titelspår Pineroad som idag släpps på digitala platformar i en Svenskspråkig version vid namn Granvägen.

Pineroad är en hyllning till Granvägen där två av bandets medlemmar växte upp, en hyllning till en väg, och till det huset där bandet än idag repar. Det hemkära bandets nya album har en större aggressivitet och mer rock n roll attityd än tidigare utgivningar. Med nya bassisten Daniel Wiggander i lineupen har bandet fått en energibost som tydligt märks på skivan. Pineroad har vad som krävs av ett punkrock album 2017. Förvänta er inga nymodigheter utan bara kvalitativ punkrock. Pineroad innehåller en klassisk punkhistoria om att växa upp, hitta sig själv och leva livet.

Pineroad är inspelat av Joona Hassinen i Studio Underjord och mastrad av Niels Nielsen. Artwork av Johan Lonegran. Saturday’s Heroes har kontinueligt turnerat Europa under de senaste åren och är inplanerade att återvända till de europeiska vägarna i oktober.

Tracklist:
1 – Celebrate Nothing
2 – Rebel
3 – Lizzie
4 – My Fight
5 – Declaration of Youth
6 – Pineroad
7 – The Shame
8 – Back for You
9 – Demons
10 – The Storm
11 – When We Fight
12 – Long Live The King

Livedatum:
28:e Juli – Vadstena (Med Millencolin, DLK, The Dahmers, Rotten Mind m.fl)

Saturday’s Heroes Facebook

© Lövely Records

print

Våra samarbetspartners