STANTON MOORE släpper låt från kommande hyllningen till ALLEN TOUSSAINT, With You In Mind

Klicka på bilden, för att se hela bilden

“Allen Toussaint skrev musiken till New Orleans,” sager Moore. “Den miljö han kom ifrån finns helt enkelt inte längre. Den enorma talang, kunskap och artisteri han besatt, vi lär inte se hans like igen.”

Toussaints kompositioner är ett bevis varför stadens musik kommer att leva för alltid och varför New Orleans fortfarande betyder så enormt för musiken världen runt. Kanske just för att den aldrig står still utan ständigt utvecklas. Musikerna på With You In Mind: The Music Of Allen Toussaint är musikerna som speglar New Orleans unika musikarv av idag. De kände projektets tyngd och allvar och spelade inspirerat och fokuserat. Producenterna Torkanowsky och Moore mejslade sedan fram ett album som växer med varje lyssning.

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners