THE TRIP TO SPAIN – Klipp “Good bye, Mister Bond”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Steve Coogan och Rob Brydons tredje roadtrip går till Spanien och bjuder på en mat-, prat- och imitationsodyssé i Don Quijotes fotspår. Konceptet är välbekant: som fiktionaliseringar av sig själva tar de sig mellan idylliska byar som står i skarp kontrast mot deras övertaggade showbiz-fixerade egon. Samtalsämnen som avhandlas sträcker sig från Mick Jaggers föräldraskap till morerna och Coogans Philomena-succé. Och den som saknat The Trip-klassiker som Michael Cane, Al Pacino och Woody Allen kommer inte bli besviken.

Regissör: Michael Winterbottom
Medverkande: Steve Coogan, Rob Brydon, Claire Keelan, Rebecca Johnson
Språk: engelska
Längd: 115 minuter
Distribution: NonStop Entertainment
Biopremiär: 11 augusti 2017

© NonStop Entertainment

print

Våra samarbetspartners