DEEPEND – DJ-duon släpper singeln ´Waiting for the summer´

Klicka på bilden, för att se hela bilden

DJ duon Deepend är aktuella med nya singeln ´Waiting For The Summer´ som släpps via [PIAS]. I låten hörs även Graham Candy, en singer-songwriter från Nya Zeeland. Candy bor numera i Berlin och har sjungit på flera hits såsom ´The Sun´, ´She Moves´, ´Sometimes´ och ´4 Life´ och han har arbetat med artister som Parov Stelar, Robin Schulz och Alle Farben.

Deepend har flera samarbeten bakom sig och duon producerade bl.a. en remix av Matt Simons ´Catch & Release´ som har sålt platina i över 8 länder med över 200 miljoner streams, vilket ledde till deras stora genombrott under 2015. I våras släppte duon singeln ´Hold On´ ett samarbete med den amerikanska musikern och Glee skådespelaren Chord Overstreet – låten tog sig in som #14 på US Top 40 och duon gjorde ett framträdande på The Today Show.

Om singeln ´Waiting For The Summer´säger duon: ”Vi är väldigt nöjda med resultatet av vårt samarbete med Graham Candy. Vi älskar hans röst och tycker det är fantastiskt hur bra den passar ihop med vår musik. Vi kommer verkligen se till att spela den här låten på stora festivaler runtom i Europa som Tomorrowland, Sziget och Danze Valley och på våra Ibiza gig!”

Lyssna på ´Waiting For The Summer´

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners