THE RAMONA FLOWERS släpper Magnify EP 21 juli

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det är någonting med det här bandet som hintar om att det stora genombrottet kan vara oundvikligt. Åtminstone om vi ska tro på vad tidningar som The Guardian och NME har att säga. Döpta efter den modiga hjältinnan i serietidningen-som-sedan-blev-en-Hollywoodfilm, Scott Pilgrim vs. the World, flirtar The Ramona Flowers med det episka.

Sprungna ur Bristols elektroniska rockscen utgörs The Ramona Flowers av Steve Bird (sång), Ed Gallimore (trummor), Sam James (gitarr), Dave Betts (keyboard/gitarr) samt Wayne Jones (bas). Efter att intensivt ha turnerat igenom förra året med band som White Lies och The Stereophonics hoppade bandet in i studion för att spela in fyra välskrivna låtar… och ett album väntar tidigt 2018.

Med över en halv miljon YouTube-visningar och nästan lika många streams på Spotify har dom även blivit bokade till Glastonbury i sommar.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners