DJ SHADOW kommer till Stockholm!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

13 september kommer legendariske DJ Shadow till Stockholm och Kägelbanan. Biljetterna släpps på onsdag kl 10:00 via Tickster.com​.

Ända sedan hans debutalbum ”Endtroducing” vände upp och ner på både den samtida dans- och hiphopscenen har DJ Shadow varit en av dj-världens mest respekterade och hyllade personer. Genom att kombinera lysande teknik med samplingsperfektion och musiknörderi på hög nivå var DJ Shadow, eller Josh Davis som han egentligen heter, med och definierade hur den andra halvan av 90-talet lät.

Förra året fyllde ”Endtroducing”, som bland annat har hyllats som 90-talet bästa album och en av de senaste 50 årens viktigaste skivor, 20 år. Då passade DJ Shadow även på att släppa hans femte fullängdare ”The Mountain Will Fall”, där han samarbetade med bland andra Run The Jewels.

”The Mountain Will Fall” tog sig hela vägen upp till den amerikanska danslistans förstaplats och med det i ryggen kommer mästerlige DJ Shadow nu till Stockholm och Kägelbanan.

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners