STILLBORN spelar i Göteborg

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det legendariska doom-bandet Stillborn har återförenats i sin klassiska sättning. 1 december kommer att de att göra sin första spelning i Sverige på många år.

1 december: Göteborg, Sticky Fingers

1989 släpptes Stillborns debutplatta “Necrospirituals”. Skivan har blivit en riktig kultklassiker och band som Paradise Lost och Entombed har spelat in coverversioner av låtar från skivan. Stillborn släppte två ytterligare plattor med delvis andra medlemmar men det är debutskivans line-up som av de flesta räknas som den klassiska. Nu är Kari Hokkanen (sång/bas), Ingemar Henning (gitarr), Erik Sandqvist (gitarr) och Peter Asp (trummor) återförenade. Nu släpps första singeln “Lorelei” och i oktober kan vi se fram emot fullängdsalbumet.

Biljetter släpps måndag 1 juli

www.stillbornsweden.com
www.triffidanddanger.se

© Triffid And Danger

print

Våra samarbetspartners