FRANS släpper remixer på nya singeln ”Liar”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter en tids tystnad släppte Frans för några veckor sedan sin nya singel ”Liar”. I samband med det meddelade han via sina sociala kanaler att han kommer satsa helhjärtat på skola och låtskrivandet det närmsta året.

I de stundande semestertiderna släpps nu ett antal sköna sommar-remixer på ”Liar”.
Tre olika versioner signerade:
Team Cardiac – Frans skivbolag och låtskrivarna till originalversionen av ”Liar”
State of Sound – Den numera välkända duon bestående av sångaren Victor Norén och producenten Jocke Andrén. Med sitt mjuka tropiska sound har de redan erövrat en stor publik. Debutsingeln släpptes förra året och de har sedan dess streamat nära 100 miljoner på Spotify.
Lazy Weekends – Ny ung kille från Danmark.

Liar – Remixes” släpps idag 30 juni, 2017

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners