MR. BIG till Sverige och Norge i höst

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det amerikanska rockbandet Mr. Big med Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan och Pat Torpey kommer i november till Sverige och Norge för tre spelningar tillsammans med The Answer och Faster Pussycat.

31.10 Stockholm, Cirkus
1.11 Göteborg, Trädgårn
3.11 Drammen, Union Scene

Mr. Big debuterade med sitt självbetitlade album 1989 men det var med andra plattan “Lean Into It” som deras riktigt stora genombrott kom med hiten “To Be With You”. 2002 lade bandet ner men 2009 återförenades de. I juli kommer de att släppa det nya albumet “Defying Gravity”.

Mr. Big har med sig det nordirländska rockbandet The Answer och det amerikanska glambandet Faster Pussycat som support.

Biljetterna släpps 26 juni 10.00 och de finns tillgängliga på förljande ställen:
Stockholm
Göteborg
Drammen

© Triffid And Danger Concerts

print

Våra samarbetspartners