THUNDERMOTHER presenterar tre nya medlemmar med ny musikvideo

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Thundermother är tillbaka med tre nya medlemmar och fortsätter kämpa för musiken med singeln “We Fight For Rock N Roll”. Nu kommer singelns musikvideo, regisserad och filmad av Owe Lingvall och producerad av Thomas Emblad.

”Det här är början på någonting nytt. Vi kommer följa vår passion så länge vi kan. We fight for rock n roll!” // Thundermother

Bandets gitarrist och grundare, Filippa Nässil, startade Thundermother 2009 och sedan dess har bandet släppt två album och haft hundratals spelningar. De har bland annat turnérat med Michael Monroe, W.A.S.P, D-A-D och Danko Jones och hade nyligen en utsåld headline-turné i Europa.

Thundermothers föregående line-up med Clare Cunningham, Tilda Stenqvist, Giorgia Carteri och Linda Ström kom till först 2013 och när de fyra medlemmarna bestämde sig för att lämna Thundermother våren 2017 var Filippa fast besluten att kämpa vidare med Guernica Mancini på sång, Sara Pettersson på bas och Emlee Johansson på trummor.

Thundermothers nya sättning hade premiärspelning på Debaser Strand i maj där de hyllades av fansen och förvånade kritikerna med en av de mest lyckade Thundermother-spelningarna någonsin. Till sommaren väntar en lång Europa-turné med 17 spelningar på bl a på Wacken Open Air och European Bike Week.

Thundermother är
Sång: Guernica Mancini
Gitarr: Filippa Nässil
Trummor: Emlee Johansson
Bas: Sara Pettersson

Sommarturné 2017:
24 Maj Debaser Strand – Stockholm (SW)
23 Jun Hirsch – Nurnberg (DE)
21 Jun Hellraiser – Leipzig (DE)
27 Jun Rockhouse – Salzburg (AT)
28 Jun A38 – Budapest (HU)
29 Jun Lucerna Music Bar – Prague (CZ)
30 Jun Putte i Parken – Karlstad (SW)
07 Jul Active Concert Rock and Bluesfestival – Ystad (SW)
30 Jul Extreme Fest – Albi (FR)
03 Aug Wacken Open Air – Wacken (DE)
04 Aug Bike And Music Weekend – Geiselwind (DE)
05 Aug Roadkill Festival – Waarschott (BE)
09 Aug Leyendas del Rock – Villena (SP)
19 Aug Sapis Barbus – Dommartin (FR)
08 Sep European Bike Week – Faak Am See (AT)

© Despotz Records

print

Våra samarbetspartners