DREAM EVIL och ASTRAL DOORS spelar tillsammans

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Dream Evil och Astral Doors gör gemensam sak i december och spelar tillsammans i Stockholm och Göteborg,

15 december: Göteborg, Sticky Fingers
16 december: Stockholm, Fryshuset Klubben

Dream Evil släppte i våras sitt sjätte album som de valde att kalla “Six”. Där fortsatte de på den inslagna vägen, alltså refrängstark heavy metal av hög internationell klass. Det var 2002 som de debuterade med “Dragonslayer”. På de tre första plattorna var Gus G sologitarrist, senare kunde man hitta honom i Ozzy Osbournes band.

Från Borlänge kommer Astral Doors och de har sedan debuten 2003 släppt åtta fullängdare, den senaste “Black Eyed Children” släpptes i våras. Nils Patrik Johansson räknas som en av Sveriges allra bästa metalsångare och Astral Doors har gång på gång bevisat att de är ett band att räkna med.

Biljetterna släpps 22 juni klockan 10.00 på tickster.com/sv/p/triffid-and-danger.

www.dreamevil.se
www.astraldoors.com

© Triffid And Danger Concerts

print

Våra samarbetspartners