BROKEN DOOR – Addicted raket på svenska danslistan

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Broken Door singeln Addicted klättrar just nu som en raket på svenska danslistan och denna vecka tog Addicted klivet in Topp 20!

Amerikanska PopExpress valde ut Addicted som en av 14 låtar i sitt veckoutskick, vilket resulterat i radioadderingar på TopRadioHits/Cypern, RadioHits/Rhodos, Yle/Finland och rBeats/USA för att nämna några få.

Addicted har listats i flertalet stora spellistor runt om i Europa (Musik för arbetsdagen, Helg!, The New Walz, Aktuellt, New Music Friday (France), Middagsmusik, FilterFresh/Schweitz, TropicalHouse/Digster, Fresh/Digster osv).

I höst väntar en spännande utlandslansering för duon. För att möta det internationella intresset har Broken Door gått in i studion och tagit fram uppdaterade versioner av Addicted. Resultatet blev: en akustisk version, en remix samt en radio edit.

Låtskrivaren Pier Schmid:
Vi bryter ny mark med Addicted och vi är dessutom oerhört spända inför den internationella lanseringen vi har framför oss. Vi har jobbat hårt i studion med framtagandet av nya Addicted versioner så det är såklart fantastiskt att höra att Addicted fått ny luft under vingarna! Det ger energi och är extra inspirerande.

Sångaren Tobias Östlund:
Musik är våran passion och vi kan inte annat än att glädjas över allt kul som händer nu. Vi gör oss redo för en fantastisk sommar med spelningar och inspelningar i studion inför kommande EP´n Colours.

Duon började sin resa 2010 då de släppte platina-hiten Angel, som spelades överallt och följdes upp av ett pärlband med radiohits. Broken Door har även gjort sig kända som en av Sveriges bästa live akter. De har turnerat flitigt och med kommande Ep:n Colours har de tagit fram en live-show som passar alla, med fullt band eller med deras unika akustiska duo-sättning.

© United Stage Artist

print

Våra samarbetspartners