SAGE THE GEMINI TILL STOCKHOLM

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Älskad. Streamad. Hyllad. Sage The Gemini är ett av de hetaste namnen i hiphopvärlden just nu. En supertalang, som gör det allra mesta helt själv, har fans i alla åldrar och från alla delar av världen. Vi är extremt stolta över att kunna välkomna Sage till Sverige för hans första gig på svensk mark! 19 september på Debaser Strand i Stockholm!

Biljetter släpps onsdag 21 juni kl. 18.00 via LiveNation.se

Den nästan 2 meter långa Sage The Gemini syns. Inte bara för att han är lång – han har redan lämnat ett anmärkningsvärt avtryck i hiphopvärlden. Inte nog med att han skriver, rappar och sjunger allt själv – den större delen av hans verk produceras, spelas in och mixas också av den 24-årige (25 imorgon!) supertalangen från Kalifornien.

Han säger själv:
“It’s like I’m a one-man band. I never wanted to be the guy who’s like, ‘I don’t have music out, because I don’t have anyone to record me or give me a beat.’ I’ve invested everything I can into this vision, so I can always create songs my way.”

Hittills har det gått väldigt bra. Så bra att den egenproducerade singeln ”Gas Pedal” streamats 75 miljoner(!) gånger och sålt dubbel-platina (samt remixats av Justin Bieber). Efterföljande singel ”Red Nose” sålde även den platina och debutalbumet ”Remember Me” slog sig in på Topp 50 på Billboards Topp 200-lista. ”Good Thing” med Nick Jonas och ”G.D.F.R.” med Flo Rida (278 miljoner views på YouTube!) är två andra monsterhits – för att inte tala om förra årets superhit ”Now And Later” (”solglasögonfiltret” på Snapchat ni vet?) – som spelats imponerande 162 miljoner gånger på Spotify.

Nu är Sage hetare än någonsin. Med årets singlar ”Cash Jeans”, ”Butter”, ”Pilot” och senaste ”Reverse” visar Sage The Gemini att han är här för att TA ÖVER! Tips: lyssna på Sage The Gemini i sommar – så ses vi på Debaser Strand den 19 september!

Datum
19/9 – Debaser Strand, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners