HELMUT LOTTI till Malmö Arena i februari!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den internationella stjärntenoren är tillbaka och utlovar en känslomässig show du inte får missa!

Efter lång tystnad ger sig nu Helmut Lotti ut på en fantastiskt ”Come Back Tour” med mer än 57 konserter i Tyskland, Belgien, Österrike, Danmark och Sverige. 80 % av alla biljetter är redan sålda! Det råder inga tvivel om att han varit saknad på scen.

1995 erövrade han hela världen när albumet ”Helmut Lotti Goes Classic” gavs ut och åren efter följde en lång rad sublima album samt en mängd duetter med världsstjärnor som Andrea Bocelli, Eros Ramazotti, Placido Domingo, Sarah Brightman och Cliff Richard.

Den 23 februari kommer Helmut till Malmö Arena och bjuder på en konsert fylld av de största hitsen från de många utgivna albumen samt sånger från det nyutgivna albumet ”Comeback”. Det är en samling av hans största hits från ”Helmut Lotti go Classic” – ”Out Of Africa” ”Helmut Lotti – My Tribute To The King” med flera. Publiken kan se fram emot en 2 timmar lång konsert tillsammans med en 22-manna orkester.

Biljetterna släpps på www.ticketmaster.se torsdag den 22 juni.

För mer information

© Malmö Arena

print

Våra samarbetspartners