TLC är tillbaka med nytt album som släpps 30/6!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den legendariska r’n’b gruppen TLC är, på sina fans begäran, tillbaka med sitt första nya album på 15 år, vilket även blir deras sista.

Allt sattes igång med en Kickstarter-kampanj 2015 som kom att bli ett av Kickstarters snabbast finansierade musikprojekt någonsin med donationer från New Kids on the Block, Katy Perry, Soulja Boy och Justin Timberlake för att nämna några kända namn. Det säger en hel del om vilken påverkan deras musik har haft på generationer av fans. Det nya albumet består av 11 helt nya låtar, inklusive singlarna, ‘Way Back’, ‘Haters’ och ‘It’s Sunny’, samt 5 nyinspelningar av fanfavoriter som ‘No Scrubs’, ‘Unpretty’ och ‘Diggin’ on You’.

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners