ST ANDREAS – Ny singel Lejonhjärtascen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter sommaren släpper St Andreas sitt andra album som vänder blicken och hjärtat utåt med låtar som handlar om totalitärt förtryck, missbruk, sexism och brott mot griftefriden. Starka ämnen som bäst behandlas med en stark refräng och lite saxofon. Efter singlarna Söta Lilla 16 och Brott mot griftefriden släpps nu den nya singeln Lejonhjärtascen.

https://open.spotify.com/album/4qqDTQaWpq4quqYyEcJhCp

Och så här säger bandet själva om den nya singeln:
”Vi är fredsskadade. När vi föreställer oss en diktatur ser vi naivt Nangijala framför oss, barndomens första möte med förtryck. Vi tar ofta vår frihet för given, något vi blivit påminda om när människor med helt andra verkligheter har flytt hit. Låten är tillägnad alla som lever i totalitära system med en förhoppning om att även de ska få bli lika fredsskadade som vi är.”

Se på den fina videon här (regisserad av Jacob Frössén).

© Novoton

print

Våra samarbetspartners