CALVIN HARRIS släpper singeln ”Feels” feat. PHARRELL WILLIAMS, KATY PERRY & BIG SEAN idag

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Happy release day säger vi till Calvin Harris som släpper sin nya singel “Feels” feat. Pharrell Williams, Katy Perry & Big Sean idag. Nu stiger temperaturen inför albumet ”FUNK WAV BOUNCES VOL.1” som släpps fredagen den 30 juni.

Totalt medverkar nitton gästartister på Calvin Harris nya album och det är en imponerande uppställning: Frank Ocean, Travis Scott, Kehlani, Future, Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean, John Legend, Khalid, Migos, Schoolboy Q, Ariana Grande, Young Thug, D.R.A.M., Nicki Minaj, Lil Yachty, Jessie Reyez, PARTYNEXTDOOR och Snoop Dogg.

www.calvinharris.co.uk
www.twitter.com/calvinHarris
www.facebook.com/calvinharris
www.instagram.com/calvinharris

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners