THE KILLERS släpper ny musik efter 5 års väntan

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter 5 års väntan är The Killers tillbaka med ny musik i form av singeln ”The Man”. Singeln hade världspremiär hos Annie Mac på BBC Radion 1 som utnämnde den till ”Hottest Record In The World”.

Grammyvinnande Jacknife Lee, som producerat plattor som Taylor Swifts ”Red”, U2’s ”How To Dismantle an Atomic Bomb” och R.E.M’s ”Accelerate”, har jobbat med bandets kommande femte album och ”The Man” är första smakprovet från det samarbetet. Senast albumet, ”Battle Born” från 2012 gick upp som #1 på iTunes i imponerande 11 länder samt topp 5 i totalt 28 länder vid release.

Lag Vegas kvartetten med Brandon Flowers i spetsen bildades 2001 och har sedan dess släppt inte mindre än fyra bejublade album. Bandet har tilldelats NME:s ”Best International Band” fyra gånger och sålt över 20 miljoner album.

The Killers befinner sig just nu på en världsturné med headlinespelningar på Lollapalooza, Austin City Limits och Voodoo Festival och i slutet av juni kommer de till Sverige för att uppträda på Bråvalla festival.

Hemsida
Instagram
Twitter

© Universal Music Sweden

print

Våra samarbetspartners