THE TRIP TO SPAIN – biopremiär 11 augusti

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Steve Coogan och Rob Brydons tredje roadtrip går till Spanien – en hysterisk mat- och imitationsresa i Don Quijotes fotspår.

Om THE TRIP TO SPAIN
Steve Coogan och Rob Brydons tredje roadtrip går till Spanien och bjuder på en mat-, prat- och imitationsodyssé i Don Quijotes fotspår. Konceptet är välbekant: som fiktionaliseringar av sig själva tar de sig mellan idylliska byar som står i skarp kontrast mot deras övertaggade showbiz-fixerade egon. Samtalsämnen som avhandlas sträcker sig från Mick Jaggers föräldraskap till morerna och Coogans Philomena-succé. Och den som saknat The Trip-klassiker som Michael Cane, Al Pacino och Woody Allen kommer inte bli besviken.

Regi: Michael Winterbottom

Variety om Coogans och Brydons imitationer:
“The Trip to Spain” sustains the idea of impersonation as a kind of comic life force: I channel a legendary voice, therefore I am.“

© NonStop Entertainment

print

Våra samarbetspartners