RUN THE JEWELS & DANNY BROWN LIVE I STOCKHOLM 31 OKT

Klicka på bilden, för att se hela bilden

RUN THE JEWELS TILL SVERIGE GÄSTAS AV DANNY BROWN LIVE PÅ ANNEXET, STOCKHOLM 31 OKT

Run The Jewels som här om dagen spelade på Northside Festival i Danmark har utökat sin Europaturné som nu kommer att nå Stockholm, Annexet, den 31 oktober. Med sig på turnén har de ingen mindre än Danny Brown, ett av de mest originella namnen inom modern hiphop som är aktuell med sitt trendsättande album ‘Atrocity Exhibiton’.

Sedan releasen av deras senaste album, det mycket hyllade ‘Run The Jewels 3’ har duon gått från klarhet till klarhet. Deras pågående Run The World-turné har tagit dem genom Nordamerika med 36 spelningar som kulminerade i fyra utsålda kvällar på Terminal 5 i New York och just nu bränner de igenom festivalsäsongen med uppträdanden på bland annat Primavera, Field Day, Park Life och Northside. RTJ samarbetade även nyligen med Danger Mouse på singeln ‘Chase Me’, deras hitlåt ‘Legend Has It’ hördes nu senast i trailern för Marvels kommande storfilm ‘Black Panther’, och förra veckan tilldelades duon två A2IM Liberia Awards.

TURNÉDATUM
31 Oct – Annexet – Stockholm, SE
02 Nov – Tap 1 – Copenhagen, DK
04 Nov – Pitchfork Festival – Paris, FR
06 Nov – AB Hall – Brussels, BE
07 Nov – AFAS Live – Amsterdam, NL
09 Nov – Victoria Warehouse – Manchester, UK
11 Nov – O2 Brixton Academy – London, UK
14 Nov – O2 Academy 1 – Birmingham, UK
16 Nov – O2 Academy 1 – Glasgow, UK

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners