MAGNUS NORDIN bland Älska Pockets juninyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Äntligen sommar!

Vi önskar våra läsare en riktigt skön sommar och hoppas att ni har många fantastiska läsupplevelser framför er i hängmattor, på sandstränder och solstolar, i flygplan och sommarstugor. Nu finns ett nytt månadssläpp från Månpocket och Bonnier Pocket ute i butikerna, vi vågar som vanligt utlova läsning för alla smaker.

Störst av allt
Malin Persson Giolitos hyllade Störst av allt utsågs till “Årets bästa svenska kriminalroman 2016” av Svenska Deckarakademin. En stenhård rättegångsthriller, ett inkännande porträtt av en ung människa och en svidande vidräkning med ett samhälle som obönhörligt håller på att glida isär. Ett drama om skuld och ansvar, straff och försoning.
Utkommer 5 juni

Augustprisvinnaren i sommarskrud
Lina Wolffs Augustprisvinnare De polyglotta älskarna kommer äntligen i pocket. En roman i tre delar där mannens mannens blick på kvinnan står i centrum – men också älskarnas hjärtskärande tillstånd, och drömmen om förståelse. Nytt omslag i somrig kulör.
Utkommer 5 juni

Be inte om nåd
Martin Österdahl
Året är 1996. En ung kvinna som jobbar åt ett svenskt företag försvinner spårlöst i Sankt Petersburg. Hennes svenske pojkvän och kollega, attackdykaren och Rysslandsexperten Max Anger, åker dit för att hitta henne. Under sitt sökande hittar han kopplingar mellan hennes försvinnande och sitt eget förflutna. Nutid och dåtid knyts samman och Max ställs ansikte mot ansikte med en gränslös ondska.
Utkommer 13 juni

Bara jag vet vem jag är
Sture Bergwall
Sture Bergwall berättar här med egna ord om sitt liv och åren på Säters sjukhus. Om terapin. Om hur han gjorde sig fri från drogberoendet som skapats på Säter. Framför allt berättar han om vad som ledde fram till att han tog namnet Thomas Quick och erkände ett trettiotal mord som han inte begått, och hur terapeuter, poliser och åklagare övertygade omvärlden att han var Sveriges värsta seriemördare.
Utkommer 13 juni

Avskedsfesten
Anna Fredriksson
När Rebecca och hennes man Jacob berättar för sina vänner att de ska skiljas reagerar dessa med bestörtning. Kontakten med kompisgänget blir allt sämre och Rebecca tvingas inse att som singel är man inte längre välkommen till parmiddagarna. Avskedsfesten är en roman om att bryta upp från ett långt äktenskap. Om hur man sakta skapar sig en ny identitet mitt i livet.
Utkommer 13 juni

Ekon av längtan
Tamara McKinley
Översättare: Eva Haskå
Paris på 1930-talet. Den unga engelska sjuksköterskan Annabelle kastas in i bohemiska konstnärskretsar och njuter av tillvaron tills kriget gör sig alltmer påmint. Långt senare, när det förflutna hunnit ikapp, avslöjas mörka hemligheter från det förgångna. En fascinerande, högst trovärdig berättelse om kärlek och sorg, vinst och förlust av den populära författaren Tamara McKinley.
Utkommer 13 juni

Nya livet
Fredrik Reinfeldt
Under åren 2006–2014 var han Sveriges statsminister. Tidigare har Fredrik Reinfeldt gett ut boken Halvvägs om sin tid i politiken. I sin andra bok Nya livet tecknar han en ny och annorlunda bild av de globala trender som råder idag och hur de påverkar våra liv.
Utkommer 13 juni

Vågspel
Ann Rosman
Den 5 juni 1916 förliser det brittiska krigsfartyget HMS Hampshire utanför Orkneyöarna. Med sig till havsbotten tar det 700 man – och enligt ryktet också en dyrbar last. Nästan hundra år senare hittas en segelbåt hemmahörande i Marstrand drivande i samma vatten. På däck finner man blod och spår efter slagsmål.
Utkommer 5 juni

Tio år i frihet
Natascha Kampusch
Översättare: Per Holmer
Hur överlever man som vuxen om man blivit berövad sin barndom? När Natascha Kampusch som 18-åring lyckades fly från den källare där hon suttit fången i åtta år, trodde hon att ett nytt liv skulle börja, fullt av möjligheter. Men det var inte så enkelt.
Nu berättar hon om livet i frihet.
Utkommer 15 juni

Ensam kvar
Alexandra Oliva
Översättare: Christian Ekvall
Zoo är en av de tävlande i en realityserie där tolv deltagare försöker överleva i vildmarken. Samtidigt som serien spelas in inträffar en världsomspännande katastrof. Ovetande om vad som hänt fortsätter Zoo att kämpa och söker sig allt djupare in i skogen. Långsamt inser hon att spelet är över och att äventyret har gått överstyr.
Utkommer 15 juni

Skrämmande deckare för unga
Magnus Nordin briljerar med krypande spänningsläsning och övernaturliga inslag. I samband med att vi släpper pocketnyheten Hemsökta så ger vi ut de tidigare böckerna Huset vid vägens slut och Prinsessan och mördaren i nyutgåvor. Kuslig sommarläsning för 10-13-åringar.
Utkommer 13 juni

Skratt och gråt i singelträsket
Handboken för singlar på gränsen till nervsammanbrott är en bok som kan liknas vid en förlåtande väninna som med humor och pricksäkra formuleringar lotsar läsaren genom både mörkaste mörker och euforisk livsglädje. Du kommer att känna igen dig! Läs mer om Alexandras resa från självpublicering till bokkontrakt här.
Utkommer 13 juni

www.alskapocket.se

© Älska Pocket

print

Våra samarbetspartners