GOVERNOR ANDY släpper singeln Cash!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Lekfullt och charmigt tar han upp ett ämne som vi nog alla kan relatera till – pengar. Och då främst bristen på dom. Något som blir extra tydligt på sommaren då pressen på att ständigt maxa med uteserveringar, utlandsresor och senaste sommarmodet, ökar. Så höj volymen och dröm dig bort till ett glas champagne i rosa skjorta i Båstad!

https://open.spotify.com/album/6Ysfr3VV1n3SGOzSiyfr47

Se Governor Andy live i sommar!
9 juni – Arboga
17 juni – Kongsberg, NO
29 juni-1 juli Västerås Cityfestival
28 juli – Nora, Parkfesten
29 juli – Norrköping, Peking MC
4 augusti – Örebro
19 augusti – Enköping MC

Legendaren Governor Andy har varit aktiv i Sveriges reggaescen länge än dom flesta. Han har spelat i band sen slutet av 1979. På 80-talet gästade han Dr Albans klubbar i Stockholm och ordnade även några arr med honom. 1991 flyttade han till huvudstaden och drog igång egna klubbar. Det dröjde tills 1997 innan han solodebuterade och då med singeln Internet. Låten är en kommentar på en fluga som skulle gå över. Debutalbumet dröjde till 2002 sen dess har han släppt album och turnerat flitigt. Artister som Loreen, Kapten Röd och Eye N I har gästat han låtar och han har medverkat på bland annat Petter och Kalle Baahs skivor. Senaste skivan Faorzonen släpptes 2015 och sen 2014 har Sverige och Kuba delad vårdnad av Guvernören. Han har tillsammans med sin producent Bassic Division startat en inspelningsstudio i Havana. Men i sommar finns guvernören i Sverige.

© Elin Hedman PR

print

Våra samarbetspartners