AXEL SCHYLSTRÖM bäddar för succé med nya singeln “Tagen på Sängen”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter Melodifestivalen och succén med bidraget “När Ingen Ser” är Axel Schylström tillbaka med ännu en kioskvältare. Nya singeln “Tagen på Sängen” skrev Axel tillsammans med Behshad Ashnai, som även skrev den senaste singeln, och Gustav Efraimsson som tidigare jobbat med bland andra David Lindgren och Eric Saade. Låten handlar om de problem som lätt tär på förhållanden, men att i slutändan så vinner kärleken.

“Det känns så jävla kul, ska bli skönt att äntligen låta resten av världen höra den!” säger Axel.

Axel, 24 år gammal, har vart med om mycket trots sin unga ålder. År 2012, dagen innan han skulle ta studenten, fick han 16 000 volt genom kroppen och tredje gradens brännskador över större delen av hans kropp. Axel har de senaste åren föreläst om sitt öde och vikten av att ta sig vidare och leva fullt ut. Han rivstartade musikkarriären genom sin medverkan i Idol 2015, och fortsatte briljera i årets upplaga av Melodifestivalen.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners