HARRY STYLES TAR SIN LIVE ON TOUR TILLBAKA TILL SVERIGE 2018 FÖR EN KONSERT PÅ ERICSSON GLOBE

Klicka på bilden, för att se hela bilden

På grund av överväldigande efterfrågan har Harry Styles nu adderat 56 nya konsertdatum för 2018 till sin utsålda världsturné. Den första delen av Harry Styles Live On Tour startar nu i september och besöker intima arenor runt om i världen, inklusive Fryshuset i Stockholm den 5 november – en konsert som sålde slut på nolltid.

De nya konsertdatumen börjar i mars 2018 i Basel i Schweiz och kommer till Stockholm och Ericsson Globe den 18 mars, innan turnén tillslut avslutas i Los Angeles i juli.

Biljetter till konserten på Ericsson Globe i Stockholm den 18 mars släpps på fredag den 16 juni kl 9.00.

För att säkerställa att biljetterna går direkt till fans kan fans redan nu registrera sig för Ticketmasters Verified Fan Program här – ett specialförköp för fans. Se mer info längre ned.

Harry Styles självbetitlade debutalbum släpptes den 12 maj och placerade sig på toppen av listorna runt om i världen. I USA toppade albumet Billboard 200-listan med 423 000 album sålda första veckan, vilket gör att det går till historien som den bästa debutförsäljningsveckan för en brittisk manlig artists debutalbum sedan Nielsen Music började mäta den amerikanska skivförsäljningen 1991.

Den amerikanska succén kommer tillsammans med en massiv internationell succé där albumet gått in på albumlistornas förstaplatser i över 20 länder, inkluderat USA, England, Irland, Kanada, Australien, Holland, Belgien och många fler länder över Sydostasien och Mellanöstern.

DATUM
18/3 – Ericsson Globe, Stockholm

Se alla 56 nya datum här.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners