MÅNS ZELMERLÖW öppnar sin sommar med turnépremiär på Gröna Lund imorgon

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Måns Zelmerlöw har haft en hektisk vår, han har pendlat mellan London, Paris, Island och Polen för promotion kring nya singeln ”Hanging On To Nothing”. Singeln har fått fantastisk respons och redan legat topp 5 i Polen, Frankrike och England. Låten har nyligen gått till radio men har redan fått fina adderingar av bland annat Radio 2 i UK och i Frankrike är den adderad av RTL2. I veckan släpps nya videon till ”Hanging On To Nothing” eller ”Rien que nous deux ” som den heter på franska.

Måns har också hunnit avverka en två veckor lång Europaturné tillsammans med sitt band, en turné som tog honom till utsålda hus i bland annat Amsterdam, Paris, London, Lyon, Zurich och Warzawa. Knappt hann han avsluta den innan det var dags att packa om väskan igen för att åka till Kiev och presentera Eurovision Song Contest tillsammans med Edward af Sillen för SVT.

Nu är det äntligen dags för Måns att spendera en del tid i Sverige och imorgon den 8 juni är det turnépremiär på Gröna Lund i Stockholm. I Sverige klättrar han just nu på radiolistan och ligger i stridande stund #15 på listan med låten “Wrong Decision” från senaste albumet Chameleon.

Måns kan ses live i sommar på följande platser:
8/6 Stockholm Gröna lund
10/6 Fruruvik – Furuviksparken
14/6 Paris – Dome De Paris / Palais Des Sports (öppnar för Christoffer Mae)
7/7 Båstad – Summer On Festival
14/7 Svedala – Sommarrock
15/7 Docksta – Skulefestivalen
20/7 Kalix Sommarfesten
23/7 Jūrmala – Dzintari Concert Hal
28/8 Åbo – Paavo Nurmi Park
2/9 Rättvik – Dalhalla

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners