LUCY DIAMOND – Ny bok “Strandcaféet”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Pigg och rolig sommarläsning om kärlek i Cornwall!

Lucy Diamond är en av Englands största feelgoodstjärnor – och nu finns hon äntligen att läsa på svenska. Strandcaféet är den första delen i hennes serie om Evies liv i Cornwall med romanser, familj och vänskap.

Om boken
Evie Flynn har alltid varit familjens svarta får. Medan hennes äldre systrar blev vuxna tidigt har Evie försökt slå igenom som sångerska, skådespelare och till och med fotograf. Men inget har lyckats och hon känner hur livet passerar medan hon vikarierar på kontor och lever ett lite för stillsamt liv med sin tråkiga, pensionssparande pojkvän.
När Evies älskade moster Jo dör i en bilolycka, ärver Evie mosterns strandcafé i Cornwall. Fast besluten att lyckas med något för första gången i sitt liv bestämmer sig Evie för att flytta dit, driva caféet och börja om från början. Men att börja om är inte alltid lätt – varken när det kommer till jobb eller kärlek…

Om författaren
Lucy Diamond, pseudonym för Sue Mongredien, är en av Englands mest populära feelgoodförfattare. Strandcaféet är den första delen i hennes serie om Evies liv i Cornwall med romanser, familj och vänskap. Sue Mongredien växte upp i Nottingham men bor nu med sin familj i Bath.

FAKTA:
Originaltitel: The Beach Cafe
Författare: Lucy Diamond
Översättare: Ann Margret Forsström
Omslag: Emma Graves
Utgivning: 7 juni

© Printz Publishing

print

Våra samarbetspartners