THE QUIREBOYS tillbaks till Sverige

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ett av vår tids allra bästa partyband återkommer till oss i november. Då blir det tre spelningar med engelska The Quireboys som kommer att visa hur ett äkta rock’n’roll-party ska vara. Här är datumen som inte får missas:

9 november: Göteborg, Sticky Fingers
10 november: Linköping, Palatset
11 november: Örebro, Frimis Salonger

The Quireboys med sångaren Spike i spetsen har ändå sedan 1984 förgyllt omvärlden med sin 70-talsinfluerade och partybetonade rock’n’roll. Låtar som ”7 O’Clock” och ”I Don’t Love You Anymore” har blivit hits inte minst här i Sverige.

Biljetter Göteborg
Biljetter Linköping
Biljetter Örebro

www.quireboys.com
www.triffidanddanger.se

© Triffid And Danger Concerts

print

Våra samarbetspartners