NAUSE följer upp succén med nya singeln ”Summer Hangover”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpper Nause egenproducerade nya singeln ”Summer Hangover” där norska artisten OMVR står för sången. Det är en dansant poplåt som med säkerhet kommer spelas flitigt på dansgolv världen över i sommar. Det senaste halvåret har bandet arbetat med att utveckla sitt live-set i form av att addera instrument på scen och därmed bli mer än en DJ-akt, något som känns viktigt för dem.

“Det känns väldigt spännande att ge ett mer intimt och speciellt framträdande som känns mer organiskt, för oss och alla som är med och festar!” berättar Jacob och Leo. De har flera spelningar inbokade framöver, nu närmast Bråvalla festivalen.

Duon Nause släppte singeln ”Dynamite” som blev en av förra årets största låtar och som idag har streamats över 100 miljoner gånger. Låten fick inte bara fäste i Sverige, där den toppade både Spotify (peak #8) och radiotopplistan (peak #18) under flera veckors tid, utan tog sig även in på den globala Spotify topplistan. I slutet av förra året låg den även topp 20 på både Billboard US Hot Dance/Electronic Songs och Club Chart UK.

Barndomsvännerna Jacob Criborn och Leonard Scheja var tidiga att göra sig ett namn i housevärlden. År 2011-2012 släppte de danssuccéerna ”Made Of” och ”Hungry Hearts” med vilka de gjorde sig förtjänta av både Grammis -och P3 Guldnomineringar. De gjorde sitt allra första TV framträdande på P3 Guldgalan i januari, spelade på den svenska festivalen (Stockholm, CA) som hölls i LA i oktober samt på Youtubes stora årliga fest i New York.

https://open.spotify.com/album/2G9nSKYMqtHkxue27n00qT

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners