FINESS släpper singeln ”Tegel & betong” feat. MISS LI

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Finess släpper idag nya singeln ”Tegel & betong” som är en duett tillsammans med Miss Li, från kommande EP som släpps senare i år.

“Jag har varit ett fan av Miss Li sen länge! Tycker att hon är en sjukt duktig artist som är väldigt enkel att jobba med och som alltid känns öppen för andras tankar och idéer”, säger Finess.

Låten är skriven av bl. a. Miss Li och Jaouli ”Finess” Akofely och producerad av Cape Lion.

”Låten handlar om att våga släppa taget om en relation som man tidigare haft och absolut inte vara rädd för att testa något annat”, fortsätter Finess.

”Ända sedan jag hörde Finess version av “Stad i Ljus” så förstod jag att han var en rapartist med nånting alldeles extra och hans mörka stämma mot min sköra kändes som en lockande tanke”, säger Miss Li.

Jaouli Akofely som han egentligen heter, växte upp i Hässelby där han tidigt blev inspirerad av sina äldre bröder och deras vänner att börja göra musik.

Finess har bl. a. turnerat tillsammans med Ken Ring, uppträtt live och gjort samarbeten med Mwuana, Stor, Michel Dida, Näääk & Nimo och Tjuvjakt för att nämna några, medverkat i hyllade tv-serien Lyckliga gatan där han tolkade Py Bäckmans låt ”Stad i ljus”, släppt två mixtapes och EP:n ”Allt har sitt pris”.

Mer musik släpps senare i år, dessutom kommer Finess att göra spelningar runt om i landet i sommar och i höst. Mer info presenteras snart.

Instagram
Facebook

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners