BECKER – KUNGEN AV TINGSRYD: Stjärnspäckad trailerpremiär

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Äntligen är den här – trailern till höstens svenska gangsterrulle!

Becker – Kungen av Tingsryd är en berättelse om en pengadriven småstadsgangster som gör allt för att skydda sitt kungadöme. Det är en skröna utan dess like, en thrillerkomedi som sätter småländska landsbygden i centrum.

I regissören Martin Larssons långfilmsdebut gör Henrik Lilliér sin första stora huvudroll som Becker, kung i småländska Tingsryd och som tillsammans med sin bästa kompis Stefan, spelad av Peter Lorentzon, säljer såväl utemöbler som svartsprit och smuggelcigaretter. När han inte sjunger på kommunfullmäktiges begravning, bygger en ny ishall och skyddar Tingsryd från knark förstås.

Henrik och Stefan stöttas av en stjärnspäckad ensemble med en rad folkkära skådespelare såsom Helen Sjöholm, Shanti Roney, Torkel Petersson och Nour El Refai samt danskarna Sonja Richter och Lars Ranthe.

Bara en kan bestämma i hela jävla Småland!

Becker drivs av jakten på pengar och är kung i småländska Tingsryd. Tillsammans med sin kompis Stefan så driver han Smålands bästa butik med utemöbler i konstrotting, dessutom drygar de ut kassan med att sälja smuggelsprit och cigaretter svart. Affärerna går bra och de har ingenting att klaga på tills en dag då två danskar dyker upp och utmanar allt Becker har byggt upp. En växande spiral av lögner, hemligheter och svek tvingar Becker att handla drastiskt för att till varje pris försvara de sina och ta tillbaka makten i Tingsryd.

Regi och manus: Martin Larsson
I rollerna: Henrik Lilliér, Peter Lorentzon, Helen Sjöholm, Shanti Roney, Torkel Petersson, Sonja Richter, Lars Ranthe, Estelle Löfgren Hadir och Nour El Refai.
Genre: Thrillerkomedi
Producent: Erik Magnusson, Anagram

Svensk biopremiär 1 september 2017.

© Scanbox Entertainment Sverige

print

Våra samarbetspartners