LIAM GALLAGHER – Den ikoniska frontmannen har släppt singeln ”Wall Of Glass”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

“Liam Gallagher’s still got the power to bring people together. He did himself – and the people whose candles continued to burn as the crowds emptied into the night – proud.” – Manchester Evening News

“A night that will be remembered as Gallagher’s first solo concert and, more importantly, a bruised city returning to its swaggering best.” – The Guardian

“A triumphant, highly emotional night.” – Daily Telegraph

“Liam’s raspy vocals screeched out above an audience who were bonding and healing over some of the music that has defined the city they all so clearly love.” – Metro

“A great frontman back at the top of his game.” – Daily Star

Efter gårdagens minst sagt emotionella show på Manchester’s 02 Rits (se nedan) delar nu Liam Gallagher med sig av sin nya singel “Wall Of Glass” tillsammans med en musikvideo. Singeln hade premiär på MistaJam’s Hottest Record in the World på Radio 1 och är det första som släpps från hans kommande album As You Were.

Liam Gallagher – Live Forever (O2 Ritz Manchester)

Thank you Manchester. 'Wall Of Glass' released tonight at 7.35pm.

Slået op af Liam Gallagher i Onsdag den 31. maj 2017

Om man analyserar bandet Oasis för att ta reda på vad som gjorde dem så otroligt omtyckta skulle man kunna säga att det var deras gitarrdrivna melodier, den mullrande rytmen samt Liam Gallaghers fantastiska röst – och hans nya singel ”Wall of Glass” innehåller alla dessa faktorer.

Musikvideon till “Wall of Glass” som är producerad av François Rousselet (The Rolling Stones’ ‘Ride ‘Em On Down’, Jack White’s ‘Lazaretto’) visar verkligen att Liams ikoniska rock ‘n’ roll status är i behåll.

Hans utsålda miniturné fortsätter imorgon på Electric Brixton och därefter intar han Olympia Theatre i Dublin (10 juni) och Glasgow Barrowlands (11 Juni). Hans liveband består av Mike Moore (gitarr), Jay Mehler (gitarr), Drew McConnell (bas), Dan McDougall (trummor) och Christian Madden (keyboard).

Lyssna eller ladda ner ”Wall Of Glass” här!

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners