GOSPELBEACH släpper Another Summer of Love 15 juni

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det finns två slags människor som blir musiker. Den ena är det målmedvetna proffset som aldrig har målet ur sikte. Målet att lyckas oavsett vad. Den andra är den berusade. Den som behöver musiken för att kunna andas. Den som absorberar allt omkring sig och är så hängiven sin konst att det inte duger förrän det låter precis som i huvudet. Kommersiell framgång är en efterkonstruktion.

Brent Rademaker – han från Further, Beachwood Sparks och The Tyde – är förkroppsligandet av det senare. Fortfarande har han mycket att berätta. Med sitt nya projekt Gospelbeach har han skapat några av sina mest mogna och detaljrika verk hittills. Another Summer of Love är ett perfekt sommaralbum; en vuxen version av den drömska amerikanska roots-musiken som vi kommit att vänta oss av den tidigare Florida-bon som nu är baserad i Los Angeles.

– Varför upprepa samma album om och om igen, frågar sig Rademaker. Det är den ideologin som genomsyrar Another Summer of Love. Så förbered er på att bli överraskade.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners