Y T V släpper den 7 Juni debutsingeln Blod & Märg

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Y T V föddes bland ormar och avgaser på Henry Dunant Road i Bangkok. Växte upp i de mörkaste skogarna av Småland, bland rådjur, hembrännare och väckelsepredikanter. Där många andra artister väljer att sjunga om ingenting, har det blivit naturligt för Y T V att sjunga och skriva om skuld- och oskuld, psykisk ohälsa, tro och död. Men också om tacksamhet och hopp.

Blod & Märg är Y T Vs debutsingel (inspelad med Erik Berndtsson (Slowgold, Katakomb), Hugo Welther (Ram Di Dam) och André Laos (DNKL, solo) som även står för mixning, och slutligen mastrad av Kristofer Göransson i Svenska Grammofonstudion). Ett första spår att följa för den resa som komma skall.

© Dazed Music

print

Våra samarbetspartners