SOFIE SARENBRANT – Ny bok “Bakom din rygg”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sveriges deckardrottning påbörjar ny serie

Förra året etablerades Sofie Sarenbrant som Sveriges starkast växande författarskap. Med Bakom din rygg väljer hon nu att lägga kriminalromanerna åt sidan för en stund och i stället utforska ny mark: den psykologiska spänningsromanen.

Bakom din rygg är den första fristående delen i en nervkittlande trilogi. Det är en klaustro-fobisk skildring av svek, begär och lögner. Under den välpolerade ytan på Salong de Luca, Östermalms hetaste frisörsalong, utvecklas ett farligt spel mellan tre frisörer. Vad är du beredd att göra om du riskerar att förlora allt?

”Det är spännande på ett nervigt och subtilt sätt”, säger Claes Ericson, förlagschef på Bookmark Förlag. ”Jag tror ingen kan gissa sig till slutet förrän man är där.”

Boken säljs även i en limiterad specialupplaga – Bakom din rygg Limited edition – med exklusiv design och extramaterial.

Sofie Sarenbrant debuterade 2010 med Vecka 36. Hennes serie om Emma Sköld har sålts i över en miljon exemplar och till tretton länder. Den tredje delen i serien, Visning pågår, blev Sveriges mest sålda deckarpocket 2015. När Tiggaren släpptes året därpå hyllades den av både läsare och kritiker, och etablerade Sofie Sarenbrant som Sveriges starkast växande författarskap. Den psykologiska thrillern Bakom din rygg är hennes åttonde roman.

© Bookmark Förlag

print

Våra samarbetspartners