FRANS – ny singel och video ”LIAR”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Om varför det har tagit så lång tid med nya singeln säger Frans själv så här, på sina sociala medier:
”Det har blivit dags för mig att äntligen släppa ny musik men först känns det viktigt att berätta om resan hit, till vart jag befinner mig idag och varför jag tagit tid på mig att släppa nytt.
Det senaste året har varit otroligt krävande för mig, jag har haft skolan i största fokus samtidigt som allt galet kul hänt med “If I Were Sorry”. Jag har inte riktigt hunnit stanna upp och reflektera över vad som hänt utan bara kört på. Kombinationen av skola och musik har krockat med varandra fler gånger än vad jag någonsin kunnat tänka mig och tvingat mig till att tänka till kring hur jag ska få allting att fungera. Med hjälp av mamma och pappa, min vän och manager Fredrik och många andra har jag på något sätt lyckats få allting att gå ihop, men det har känts tungt ibland.
I sommar tänker jag stänga in mig i studion och jobba på mitt kommande album dygnet runt och i höst kommer mitt fokus ligga helt på att gå klart skolan. I juni 2018 tar jag studenten och kan då fullfölja den musikkarriär jag påbörjat. Fram till dess kommer ni inte höra lika ofta från mig”.

Frans kommer att fokusera 100% på skolan och på låtskrivandet och kommer alltså inte att finnas tillgänglig för kommentarer, intervjuer, gig eller annan promotion. Om man vill veta vad som händer i Frans liv så får man följa honom på hans sociala medier.

2016 vann Frans Melodifestivalen med låten “If I Were Sorry”, han kom 5:a i Eurovision, vann en Rockbjörn och i år fick han en Grammis för ”Årets låt”.
”If I Were Sorry” har streamats över 72 MILJONER gånger på Spotify och sålt nära 1 miljon singlar.

Singeln “Liar” släpps idag och är skriven av Frans Jeppsson Wall, Fredrik Andersson och Michael Saxell och är producerad av Fredrik Andersson.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners