STONE SOUR TILL SVERIGE!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Corey Taylors Stone Sour är tillbaka. Nya albumet Hydrograd släpps den 30 juni och nu är det klart att de kommer till Sverige för en konsert på Annexet i Stockholm 16 november. Med sig till Stockholm, som Very Special Guests, har de dessutom hyllade The Pretty Reckless med skådespelaren och modellen Taylor Momsen i spetsen.

Biljetterna släpps på fredag den 26 maj kl 9.00.

Efter fem mästerliga album, sålda i miljontal, Grammy-nomineringar och utsålda turnéer runt hela vår glob så är Stone Sour äntligen tillbaka med nytt material. I slutet av juni släpps efterlängtade albumet Hydrograd. Första singeln från albumet är grymma ”Fabuless” som släppts tillsammans med en musikvideo regisserad av Paul Brown – videon hittar du på Stone Sours officiella Youttube-kanal här.

2012 och 2013 släppte de mästerverket ”House of Gold & Bones” i två delar – Part 1 och Part 2. Båda skivorna nådde topplaceringar på otaliga listor och hyllades som just mästerverk i media och inte minst av fans. 2015 kom sen ”Straight Outta Burbank” en EP där Stone Sour tolkar låtar av inga mindre än Bad Brains, Iron Maiden, The Rolling Stones, Mötley Crüe, och Slayer.

Med ovan nämnda tunga album i åtanke så är det ändå som liveakt som Stone Sour är som allra allra bäst. De har byggt upp sin fanskara över hela världen genom flitigt turnerande under många år, och ingen är gladare än vi att det är dags igen och att Sverige och Stockholm står värd för ett av dessa turnédatum.

Som om detta inte vore nog tar Stone Sour också med sig tunga The Pretty Reckless. Det amerikanska rockbandet med skådespelerskan och modellen Taylor Momsen i spetsen (mest känd från Gossip Girl) har aldrig tidigare varit i Sverige trots att de spelas flitigt på radio sedan länge. Detta är på tiden.

Vi ses på Annexet den 16 november!

Datum
16/11 – Annexet, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners