SPIDER-MAN – snart klättrar han på en husvägg i Stockholm

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Bild ur kommande filmen ”Spider-Man: Homecoming”

Med start igår och några dagar framåt gör GraffitiSthlm en muralmålning med Spider-Man-motiv bakom Hornhuset i Hornstull. Hela processen dokumenteras med både film, stillbild och time-lapse-kamera.

Klive och Kaos heter konstnärsduon med rötter inom graffiti som startade GraffitiSthlm 2008: Ett litet företag inom design och konst som riktar in sig på graffiti och som hittills under karriären gjort många spännande uppdrag – allt från att måla en kaffebryggare till 800 kvm stora fondväggar. De har målat i privata hem och gjort stora offentliga målningar. Deras konst har tagit dem till både Milano och New York. Klive och Kaos håller även workshops i graffiti för både privatpersoner och företag.

”Spider-Man: Homecoming” får svensk biopremiär onsdag 5 juli.

© Taste PR

print

Våra samarbetspartners