CALVIN HARRIS släpper albumet “FUNK WAV BOUNCES VOL. 1” den 30 juni

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Fredagen den 30 juni släpper Calvin Harris sitt nya album ”FUNK WAV BOUNCES VOL. 1”. Calvin har redan delat med sig av låtarna ”Rollin” featuring Future & Khalid, ”Heatstroke” feat. Young Thug, Pharrell Williams & Ariana Grande samt ”Slide” featuring Frank Ocean & Migos från det kommande albumet.

Totalt medverkar nitton gästartister på Calvin Harris nya album och det är en imponerande uppställning: Frank Ocean, Travis Scott, Kehlani, Future, Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean, John Legend, Khalid, Migos, Schoolboy Q, Ariana Grande, Young Thug, D.R.A.M., Nicki Minaj, Lil Yachty, Jessie Reyez, PARTYNEXTDOOR och Snoop Dogg.

Calvin Harris skriver på Twitter:
Musical + lyrical positivity
Chords and melodies and shit
Fuckin vibes
2017
That’s me
God bless
?

www.calvinharris.co.uk
www.twitter.com/calvinHarris
www.facebook.com/calvinharris
www.instagram.com/calvinharris

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners